Translate

16 Şubat 2013 Cumartesi

ERSAĞ AVRUPA

AVRUPA SİSTEMİ HAKKINDA

·       25 € 1 puan değerindedir. 
·       50 € da 1 promosyon, 75 € da 3 promosyon seçilebilir. 
·       Avrupa için şirketin seçtiği promosyon ürünler her ay ana sayfada yayınlanır ve üyelerimizin sadece o ürünleri seçmesi gereklidir. Bazen Türkiye den farklı promosyonlar olabilir. 
·       Promosyon dağılımı eşit olmalıdır. 75 € luk bir siparişte sadece bir üründen 3 tane seçilmez, 3 farklı promosyon seçilebilir. 
·       Promosyon yanlış, eksik ya da fazla seçildiğinde sistem bunu düzeltir. Üyelerimizin sipariş girerken bu duruma dikkat etmesi önemlidir. 
·       Türkiye ve Avrupa da ki üyelerimiz aynı sistemi kullanır ve Marketing sistemimizin kuralları herkes için aynıdır. 
·       Puan, kariyer ve prim dağılımı tamamen Türkiye ile aynıdır. 
·       Üyelerimiz üye kaydı ve siparişi Ersağ sisteminden kendisi girebilir. Sadece üye kaydı yaptıktan sonra üye numarası almak için Almanya büromuzu yada Türkiye de ki şirketimizin Avrupa Sorumlusunu aramalıdır. 
·       Üye kaydı yaparken TC kimlik numarası, bulunduğu ülkenin vatandaşlık numarası ya da pasaport numarasından biri muhakkak verilmelidir. 
·       İletişim bilgilerinde telefon numarası ve adres doğru olmalıdır.(daha sonra sorun olmaması adına) 
·        Ödeme olarak sadece banka havale seçeneği mevcuttur. 
·        Ödemelerin hesapta görülmesi Alman bankasından kaynaklanan sebeplerden dolayı, Almanya içinden yapılan ödemeler 3 gün, diğer Avrupa ülkelerinden yapılan ödemeler 5 gün sürebilir. 
·        Ödeme hesapta görülmeden ürün çıkışı yapılamayacağı için, üyelerimizin ödeme yaptıktan sonra dekontlarını fakslamaları da yeterlidir. 
·        Ödeme yapılırken sipariş sahibinin adı-soyadı ya da üye numarası muhakkak belirtilmelidir. 
·        Yüksek miktarda yapılan ödemelerde banka parayı daha uzun süre tutabilir ve bu Alman bankasının insiyatifinde bir durumdur, şirketimizin müdahale etme imkanı yoktur. 
·        Kargo bedelinin de sipariş bedeli ile beraber ödenmesi gereklidir. 
·        Almanya içi kargo bedeli 65 € ve üzeri siparişlerde şirketimiz tarafından karşılanır. 
·        Diğer Avrupa Ülkelerinde ise 200 € ve üzeri siparişlerde kargo bedelinin yarısını şirketimiz karşılar, 200 € nun altındaki siparişlerde kargo bedelini üyemiz kendisi karşılar. 
·        Koli çıkışı yapıldıktan sonra kargodan kaynaklanan sebepler dışında, 3 gün içinde kolinin teslimatı yapılır. 
·        Ürünlerinizin eksik olmaması adına kolileriniz tartılarak gönderilir, kolideki eksiklik kolinin üzerindeki kg dan tespit edilebilir. 
·        Eksik, hatalı ya da yanlış ürün geldiğinde koliyi teslim alır almaz Almanya büromuza bildirmeniz gereklidir. 
 Her türlü soru ve işleminiz için +90 0258 371 93 01 numaralı telefon numarasını arayabilir, semra_ersag@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz
ÜYELİ İÇİN SPONSOR NUMARASI GEREKMEKTEDİR LÜTFEN 508771 NUMARASI KULLANMAK İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder