Translate

6 Ocak 2013 Pazar

ERSAĞ HAKKINDA

ERSAĞ ÜRÜNLERİNE ULAŞMAK HİÇ ZOR DEĞİL,ERSAĞ ÜRÜNLERİNİ İSTERSENİZ ERSAĞ ÜRÜNÜ SATIŞ TEMSİLCİSİNDEN KATALOG FİYATINDAN,İSTERSENİZDE İYİ BİR SPONSORUN YARDIMI VE DESTEĞİYLE ÜYE OLARAK ÜYE ALIŞ FİYATI ÜZERİNDEN SAHİP OLABİLİRSİNİZ...ÜYELİK DİYİNCE İNSANLARIN KAFASINDA DİĞER SİSTEMLERDE YAŞANAN OLUMSUZLUKLARDAN DOLAYI SORU İŞARETLERİ OLABİLİYOR AMA İNANIN ERSAĞ DA HERŞEY SİZİN İÇİN OLUMLU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜLMÜŞ,1.ERSAĞDA ÜYELİK ÜCRETİ YOK ,2.SİPARİŞ VERME ZORUNLULUĞU YOK,3.100 LİRA ÜZERİ SİPARİŞTE KARGO YOK AYRICA BİRDE HEDİYE VAR,BU AY EN YÜKSEK HEDİYEMİZİN DEĞERİ 37 LİRA, YANİ VERMİŞ OLDUĞUNUZ İLK 100 LİRALIK SİPARİŞİN SİZE MALİYETİ 63 LİRA,DAHA SONRAKİ SİPARİŞLERİNİZDE ARTI BİR %10 DAHA İNDİRİMLE SİPARİŞİNİZİN SİZE MALİYETİ 53 LİRA, BU GERÇEKTEN BAŞKA SİSTEMLERDE OLMAYAN ÇOK GÜZEL BİR İMKAN, ÜYE OLDUNUZ SATIŞ YAPAMAM,GİBİ DÜŞÜNCELERE KAPILMAYIN SADECE KULLANICI OLARAKTA ÜYE OLUP KENDİ ÜRÜNLERİNİZE UCUZA SAHİP OLABİLİRSİNİZ,TAŞIMA DERDİ YOK ÜRÜNLER KAPINIZA KADAR GELİYOR,İSTER İNTERNETLE SİPARİŞ VERİN İSTER TELEFONLA ERSAĞLA FIRSATLAR ÇOOOK...SPONSORUNUZU İYİ SEÇİN SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ SİZİ HER KONUDA BİLGİLENDİREN VE FIRSATLARDAN HABERDAR EDEN,SORUNLARINIZI ÇÖZÜMLEYEN BİR SPONSORLA ERSAĞIN FARKINA VARIN. TEŞEKKÜRLER SERPİL KAHRAMAN
                                                                                                                                                                         EMİNE AGUŞ SPONSOR NO 508771 www.ersag.com.tr                                                                       ERSAĞ  BİTKİSEL  TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ
Misyon
Müşterilerimizin daha temiz ve sağliklı bir şekilde temizliklerini yapa bilmeleri için kaliteden ödün vermeden günümüz teknolojisini kullanarak en hesaplı ve güvenilir şekilde ürünlerimizi sunmak.

Müşterilerimiz dediklerimiz tüm dünya insanları.Ülkemizin yer altı ve yer üstü sularını kirletmeden,yarınlarımız dediğimiz çoçuklarımıza daha temiz ve onların yaşaya bilecekleri,temiz bir çevre bırakmak.

Şirkete Genel Bakış
ERSAĞ Temizlik ve Kozmetik Ürünleri olarak; evsel ve kozmetik ürünleri üretimi yaparak, Network Marketing Sistemi ile müşterilerimize doğrudan satış yaptığımız Pazar payımızda; müşterilerimizden aldığımız öz güvenle onlara sürekli gelişen, yenilenen ve güçlenen bir hizmet anlayışı ile faydalı olabilmek.



Çeşitli ürün gruplarımızla onlara alternatif ürünler sunarken; Dünya genelinde tanınan, arzulanan ve hedeflenen bir marka haline getirmek.


Çevreye, doğaya ve insan haklarına bağlı bir etik ticaret ahlakını benimsemek ve bu amaçların dışında asla değer yargılarımızdan ödün vermemek.


Modern üretim teknikleri ile en iyi şekilde üretim gerçekleştirirken, sürekli ne pahasına olursa olsun; Çevreyi sürekli korumak ve sürekli çevreye maddi manevi yatırımlar da bulunmak.


Açıklama
mükemmel ürürnler tafsiye ediyorum üye olmak için sponsor no gerekli 508771 ile üye olabilirsiniz
Genel Bilgiler
Üretimini ve dagıtımını firmamızın yaptıgı doğal içerikli temizlik ürünleriyle yarınlarımız dedigimiz çocuklarımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre toplum bırakma bilinciyle güçlü inanılır ve dürüst bir şirket olmak.

Amacımız,kendi ülkemizde,kendi insanımızla,kendi ürünümüzü daha sağlıklı,daha çevreci ve daha ekonomik olarak,önce Türk milletine daha sonra tüm Dünyaya yayılarak,Kendi gezegenimize sahip çıkmak.Bu amaç ve gayeyle yola çıkan,şirketimizin tek desdekçileri,Çevreci ve Milletini seven sizlersiniz.Sizlerin destegi ve bizlerin çalışmalarıyla ,bu yolda yılmadan,yorulmadan beraberce ilerleyecegiz,ve ilerliyoruz.
                                                                                                                                                                          ERSAĞ BİTKİSEL ÜRÜNLERİ                                                                                                             .....                           Ersağ %100 yerli sermaye ile kurulmuş, Fosfatsız ve organik ürünler üreten ve
2006 yılından bu yana faaliyet gösteren, Türkiyenin sektöründeki ilk, Network marketing şirketidir.
Daha 6 yılında olmasına rağmen gerek ülkemizde gerekse avrupada binlerce üyeye ulaşarak, pek çok kişiye iş ve ek gelir imkanı sağlamıştır.
Ürün segment’i gereği özellikle hanımların ilgisini çeken Ersağ , binlerce ev hanımına hem güvenli ve hijyenik bir temizlik, hem de aile bütçelerine ciddi katkı imkanı sunmuştur.
Hatta işi biraz ciddiye alan, hedefleri olan pek çok, ev hanımı,memur, çalışan, öğrenci vb. Ersağ’ın Benzersiz kazanç planı sayesinde, Hayal dahi edemeyecekleri bir hayat standardına kavuşmuşlardır.
Ersağ ürünlerini kullanarak, ve dostlarınıza tavsiye ederek, paramızın yurt içinde kalması nedeniyle milli servetimize katkı sağlayacak ve koruyacaksınız.
Tamamen organik ve çevreci ürünleri kullanarak, Çevrenizi ve sağlığınızı koruyacaksınız.
Ürünlerin Konsantre olması nedeniyle daha uzun süre kullanarak aile bütçenizi koruyacaksınız. Hatta ürünleri katkı sağlayacaksınız.
Eğer sizlerinde beklentileriniz ve hedefleriniz varsa, Ersağ sayesinde ulaşabilirsiniz.
Ersağ‘ın kapıları herkese açıktır.
Yapmanız gereken tek şey, sitemizde yer alan üyelik başvuru formumuzu doldurmaktır.
Size ilgili arkadaşlarımız en kısa sürede dönecekler ve hayal ve hedeflerinize ilk adımı atmanıza yardımcı olacaklardır.
Sizleri Ersağ‘ın ayrıcalıklı ailesi arasında görmek istiyoruz.

ERSAĞ

21 Aralık 2012 Cuma, 20:47 · tarihinde ERSAĞ tarafından eklendi

SAĞLIKLI ÜRÜNLER
BU ÇALIŞMA KİMLERE HİTAP EDİYOR???

* ORGANİK İÇERİKLİ VE SAĞLIKLI TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜN KULLANMAK İSTEYENLERE

* NETWORK MARKETİNG SİSTEMİ İLE ÜRÜN KULLANIP EK GELİR KAZANMAK İSTEYENLERE

* DAHA ÖNCE FARKLI FİRMALARDA PROFOSYONEL OLARAK ÇALIŞMIŞ AMA MEMNUN KALMAMIŞ YENİ BİR FİRMA ARAYIŞINDA OLANLARA

* YERLİ MALI ÜRÜN TÜKETMEK İSTEYENLERE

*DOĞAYA ZARARI OLMAYAN ÇEVRECİ ÜRÜN KULLANMAK İSTEYENLERE,

*ÇOCUKLARIMIZA DAHA TEMİZ DAHA SAĞLIKLI BİR DÜNYA BIRAKMAK İSTEYENLERE,

*KENDİ ÜLKESİNE KENDİ TOPRAKLARINA KENDİ İNSANINA KAZANDIRMAK İSTEYENLERE .

www.ersag.com.tr

19 Kasım 2012 Pazartesi, 21:20 · tarihinde ERSAĞ tarafından eklendi

üye olmak isteyenler ersag resmi internet sayfasından kendi bilgilerinizi kendiniz girerek ücretsiz üye olabilirsiniz.Ersağ sayfasının sağ üst köşesindeKİ BEN YENİ ÜYEYİMDEN üyelik formuna ulaşabilirsiniz... yada benim sayfamdaki üyelik formunu doldurabilirsiniz sponsor bilgisi kısmına 508771 sponsor numarasını doldurarak üçretsiz üye olabilirsiniz  sorularınız için facebook sayfamdan ulaşabilirsiniz Emine Keskin Aguş saygılarımla

www.ersag.com.tr üyelik için gereken sponsor no 508771

2 yorum:

  1. Erdağ göz altı kremi bende çok fazla yanma hissi bırakıyor bu neden olabilir yaşım 23

    YanıtlaSil
  2. Erdağ göz altı kremi bende çok fazla yanma hissi bırakıyor bu neden olabilir yaşım 23

    YanıtlaSil