Translate

5 Ocak 2013 Cumartesi

ERSAĞ ÇAMAŞIR TEMİZLEME ÜRÜNLERİ

www.ersag.com.trBİO RENKLİ ÇAMAŞIRMATİKBİO RENKLİ ÇAMAŞIR MATİK
Ersağ Bio Renkli Çamaşırmatik, renkli çamaşırlarınız için Ritha (sapindus mukorossi) bitkisinden sıvı halde üretilmiştir. İçeriğinde hiçbir kimyasal yüzey aktif madde kullanılmamıştır. Renkli çamaşırlarınızın liflerini ve içeriğinde hiçbir kimyasal madde olmadığı için sağlığınızı ve çevrenizi korur.


Kullanım Şekli : Çamaşır makinenizin deterjan gözüne Ersağ Bio Renkli Çamaşırmatik sıvısından 1 kapak ve 1 kapak çamaşır aktif ürünümüzden (kendi kapağı ile) ilave edilerek yıkanır.


Not : Ürünümüzü kullanmadan önce çalkalayınız.Birde kireçsiz sularda daha iyi sonuç veriyor
BİO BEYAZ ÇAMAŞIRMATİKBİO BEYAZ ÇAMAŞIR MATİK
Ersağ Bio Beyaz Çamaşırmatik, beyaz çamaşırlarınız için Ritha (sapindus mukorossi) bitkisinden sıvı halde üretilmiştir. İçeriğinde hiçbir kimyasal yüzey aktif madde kullanılmamıştır. Beyaz çamaşırlarınızın liflerini ve içeriğinde hiçbir kimyasal madde olmadığı için sağlığınızı ve çevrenizi korur.


Kullanım Şekli : Çamaşır makinenizin deterjan gözüne Ersağ Bio Beyaz Çamaşırmatik sıvısından 1 kapak ve 4 kapak çamaşır aktif ürünümüzden (kendi kapağı ile) ilave edilerek yıkanır.


Not : Ürünümüzü kullanmadan önce çalkalayınız.Birde kireçsiz sularda daha iyi sonuç veriyor..kireçli sularda ersağ toz deterjanı öneriyoruz
 RENKLİ ÇAM.YIK.TOZU 1000 gr.ÇAMAŞIR MATİK TOZ RENKİLER İÇİN
Doğal içerikli çamaşır yıkama tozudur. Çamaşırlarınızı yıpratmaz. Çamaşırlarınız yumuşak çıkar ve ütüleme kolaylığı sağlar. Çamaşırlarınızın liflerini korur. Daha temiz ve sağlıklı temizlik sağlar.


Kullanımı :


Çamaşırınızı yıkarken makinanızın ana yıkama gözüne 3 ölçek Çamaşır yıkama tozundan ilave ediniz. Ayrıca aynı yere tozun arkasına gelecek şekilde 1 kapak çamaşır aktif ilave ediniz.


Not: Çamaşırlarınızın temizliğini kuruduktan sonra kontrol ediniz. Etkili sonuç alabilmeniz için 4-5 yıkama yapmalısınız.


TEMİZLİK TOZLARIMIZ (STPP)FOSFAT İÇERMEZ. SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN ANALİZ EDİLMİŞTİR.
YAKA SPREYİ   YAKA SPREYİ 250 ml.
Fosfat(STTP) içermeyen özel formülü sayesinde konsantre bir üründür. Çamaşırlarınıza zarar vermez, yıpratmaz ve rengini soldurmaz.

Kullanımı :

Gömlek kolları, yakası ve diğer giysilerinizde oluşabilecek lekeler üzerine püskürterek ve çok az çitileyerek makinanıza atın. Giysi haricinde oluşan lekelerde kullanabilirsiniz. Lekeli bölüme püskürtün. Bir süre bekleyip lekenin üzerine bir miktar ılık su ilave ederek silin.

(Unutmayın, her leke çıkmayabilir. Ayrıca daha önceden herhangi bir kimyasalla müdahale edilen lekeyi ürünümüz çıkarmaz.)

Ürünlerimiz hiçbir kimyasal temizlik ürünüyle aynı anda kullanılmamalıdır.

Ersağ Temizlik ürünü kullanarak, kendinizin, sevdiklerinizin sağlığını korumuş ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir çevre bırakmış olacaksınız.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP)FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri
 *: Çamaşırlarınıza ve çamaşırlarınızın rengine asla zarar vermez. Ürünümüzün içeriğinde fosfat yoktur
 *: Ürünümüzün içeriğinde fosfat yoktur.ÜTÜ SPREYİ (500 ML)ÜTÜ SPREYİ 

Özellikleri :


Ütü yapmak eziyet olmaktan çıkıyor.Ersağ Ütü Spreyi ile bundan sonra ütü yapmak eğlenceye dönüşüyor. Zor açılan, hatta açılmayan kumaşlarınızın üzerine püskürttüğünüz Ersağ Ütü Spreyi, açılmayı kolaylaştırarak, kırışmayı önlemeye yardımcı olacaktır.


Kullanıldığı bölgeye zarar vermeyen Ersağ Ütü Spreyi, konsantredir. Sulandırılmadan direkt olarak kullanılır. Ütü su tankına konulmaz.


Kullanım Şekli :


Ütü yaparken yaklaşık 20-30 cm uzaklıktan kumaşın üzerine püskürterek ütülüme işlemi yapılır.


ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.



 Özellikleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder