Translate

1 Ocak 2013 Salı

ERSAĞ GENEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

 ÜYELİK İÇİN LİNK İ TIKLAYIN SPONSOR BİLGİSİ KISMINA 508771 İ GİREREK ÜCRETSİZ ÜYE OLABİLİRSİNİZ http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&red=                                                                    DAMLA KONSANTRE         Konsantre bir temizlik ürünüdür.  Kirlenmeyi geciktirir. 

Lekeli kumaş yada çamaşırınızın üzerine bir miktar ılık su döküldükten sonra, lekenin üzerini kapsayacak şekilde damlanızdan dökün. Yaklaşık 5 dakika sonra, lekeli bölgeyi rengi solmayan bir bezle ovalayarak silin. Herhangi bir lekeye, başka bir kimyasalla müdahale edildi ise damla o lekeyi çıkartmaz. Kimyasal ürünlerle birlikte kullanmayınız.

Unutmayınız! Her leke çıkmaz ve kumaşla bütünleşir. Damla ile ayna, cam, masa ..vb temizliğinde 1 lt suya 3 damla, halı, koltuk ve kanepelerinizde 1 lt suya 5 damla konularak kullanılır.

Damla en konsantre ürünümüzdür. Ama akışkan sıvı kıvamındadır. Özel formülü sayesinde cildinize ve kullanıldığı yüzeye zarar vermez. Sağlığınıza ve çevrenize karşı duyarlıdır.

ÜRÜNÜMÜZ AMONYAK YA DA (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri
HALI MATİK       Konsantre bir temizlik ürünüdür. Halılarınızın dokularına ve renklerine zarar vermez. Halılarınızda daha yumuşak ve daha güzel bir temizlik sağlar. Halılarınızın ömrünü uzatır.

Kullanımı :

Halı yıkama makinanızın su tankına 3 kapak ilave ediniz. 1 litre matik ürünümüz ile yaklaşık 20 yıkama yapabilirsiniz. Özel formülü sayesinde, halılarınızda ki canlılık ve yumuşaklığı hissedeceksiniz.

Ürünümüz fosfat (STPP) içermez. Çevreye ve insan sağlığına karşı duyarlıdır. Halı ve kanepelerinizin, kimyasal deterjanlar gibi liflerine zarar vermez. Liflerini koruyarak ömrünü uzatır.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri
HALI ŞAMPUANI           Konsantre, bir üründür. Halılarınıza zarar vermez. Halılarınızın daha yumuşak ve parlak olmasını sağlar.

Kullanım Şekli :

Halı, koltuk, kanepe ve döşemelik kumaşlarınızın temizliğinde kullanılır.  1 lt suya 1 kapak ilave ederek halılarınızı,kanepelerinizi silip durulamaya gerek kalmadan istediğiniz temizliği elde edersiniz. Lekeli olan bölüme Halı Şampuanından direkt olarak döküp bir kaç dakika bekledikten sonra üzerine ılık su döküp ovalayarak silin. 1 litre Halı Şampuanınızla 66 litre temizlik maddesi elde edersiniz.

(Yapılan bir araştırmada en çok bakterinin halı ve kanepelerde olduğu tespit edilmiştir.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri
 *: Konsantre temizlik ürünüdür.
MOBİLYA TEMİZLİĞİCİSİ    Fosfat (STPP) içermeyen özel formülüyle konsatre bir üründür.

Kullanımı :

Masa, sandalye, sehpa temizliğinde 1/5 oranında sulandırılarak kullanılır. Kiri ve tozu alındıktan sonra kuru bir bez ile kurulayın. Böylece kalıcı bir temizlik elde ederken kirlenmeyi geciktirmiş olacaksınız. Ürünümüz konsantre olduğundan seyreltmeden kullanmayınız. Seyreltmeden kullanıldığında kullanılan alanda iz bırakır.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri

DERİ TEMİZLEME
ÖZELLİĞİ:

Ürünümüz özel formülü sayesinde,aracınızın göğüslüğünü,deri çanta ,deri mont,deri ayakkabı,deri sehpa,koltuklarda parlaklık verirken,deriyi besler.Yıpratmasını önleyerek,canlılık kazandırır.

KULLANIM ŞEKLİ:

Püskürtme aparatıyla püskürtülerek kullanılır.kullanıldığı alanda birkaç dakika bekleyip,deri sıvıyı emdikten sonra temiz ve kuru bir bezle silmeniz halinde parlak bir görüntü vererek kirlenmeyi ve tozları önlersiniz.Kullanıldığı alana zarar vermez.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri
Bu ürün hakkındakı daha fazla bilgiyi ürün sayfasından üreticinin.
Ekonomik ve konsantre bir üründür.

ARAÇ TEMİZLEME
Kullanımı :

Aracınızın iç kısımlarında,motor ve jantlarında direkt kullanınız. Ön göğüslük bölümünde 1/4 oranında sulandırınız. Toz ve lekeleri aldıktan sonra kuru bez ile kurulayınız. Daha parlak bir görüntü elde edeceksiniz. Aracınızın dışını yıkadıktan sonra, 1 lt suya 2 kapak ilave edip, temiz bir bez ile aracınızı silin, daha parlak bir görüntü kazandırıken, aracınızın boyasını güneş yanıklarına karşı korumuş olursunuz.

! Ürünümüz sağlığınıza ve çevreye karşı duyarlıdır.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
 Özellikleri

ekonomik ve konstantre bir üründür
BANYO WC   fovari ürünüm süper............ben kullanıyorum gerçekten güzel çamaşır suyuna gerek kalmıyor üstelik kireç olmasını engelliypr musluklara zarar vermaden kireçleri temizleyip parlatıyor bitkisel olduğu için klorun ve kireç sökününün doğaya ve insana zararverdiğigibi zarar vermiğor doğa dostu olanlara bildirilir www.ersagcom.tr
Bitki asitlerinden elde edilen özel formülü sayesinde oluşturulan ürünümüz konsantredir.

Kullanımı :

İlk defa kullanılacak olan yüzeylerde sulandırmadan direkt kullanılır. Kullanılacak alana püskürtün, ovalayarak silin ve durulayın. Kull
andığınız temizlik bezi yada süngerin yeni olmasına dikkat edin. (Ürünlerimiz kimyasallarla reaksiyona girer.) Kullanılan bölüme daha sonra kuru bez ile kurulama yaptığınızda kalıcı bir parlaklık sağlayarak kirlenmeyi geciktirmiş olacaksınız.

ÜRÜNÜMÜZ (STPP) FOSFAT İÇERMEZ.
Özellikleri
* : Konsantre bir temizlik ürünüdür.

* : Metal aksama kesinlikle zarar vermez
www.ersag.com.tr ERSAĞ TEMİZLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ                                                                                                      üyelik için gereken sponsor no 508771 ersağ sayfasındaki ben yeni üyeyimden üyelik formuna ulaşabilirsiniz.üyelik sistemiğle çalışıyor hepbirlikte kazanıyoruz
GENEL TEMİZLİK
Doğal içerikli  temizlik ürünüdür. Konsantre ve ekonomiktir.


Kullanımı :


Sert ve sudan etkilenmeyen yerlerde kullanılır, parke kalebodur ..vb yer döşemelerinde kullanılır. Kullanılacak yüzeyin kirlilik oranına göre 1 lt suya 1 yada 2 kapak ilave ediniz. Temizlik yaptığınız yüzeyi kurularsanız daha güzel bir temizlik elde ederken kirlenmeyi geciktirirsiniz.1 lt ile yaklaşık 35-40 lt sıvı temizlik maddesi elde edebilirsiniz.Kalıcı ve etkili hoş kokuludur.


Ürünümüz içeriğinde (STPP) FOSFATyoktur.
 Özellikleri
 *: Doğal bir temizlik ürünüdür.
 *: Konsantre ve ekonomiktir.


2 yorum:

  1. Ben 1 seneden beri gönül rahatlığıyla ersağ ürünlerini kullanıyorum hem türk malı hemde bitkisel ürünler insan sağlığına ve doğaya hiç zararı olmadığı için çok tercih ediliyor benim çevremde....hem bitkisel ürünler kullanıp hemde para kazanmakla evimin bütçesine ve dünyanın korunmasına katkı sağlıyorum....üstelik türk malı olduğu içinde ülkemin ekonemisine katkı sağlıyorum...sizlerde deemek istermisiniz?facebokkk adresimden de bilgi edinebilirsiniz face ismim Emine Keskin Aguş HAKKIMDA KISMIMDAN ERSAĞ SAYFALARIMA ULAŞABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  2. üye olmak için gerekli saonsor bilgisi 508771 üyelik formuna ersağın resmi sitesi olan www.ersag.com.tr sayfasısın sağ üst köşesinde bulunan ben yeni üyeyimden ulaşabilirsiniz sponsor bilgisi kısmınsa 508771 girip kendi kimlik bilgilerinizi girerek ücretsizi üye olabilirsiniz

    YanıtlaSil