Translate

23 Ocak 2013 Çarşamba

BİZİMLE ÇALIŞIN


Ersağ %100 yerli sermaye ile kurulmuş, Fosfatsız ve organik ürünler üreten ve
2006 yılından bu yana faaliyet gösteren, Türkiyenin sektöründeki ilk, Network marketing şirketidir.
Daha 6 yılında olmasına rağmen gerek ülkemizde gerekse avrupada binlerce üyeye ulaşarak, pek çok kişiye iş ve ek gelir imkanı sağlamıştır.
Ürün segment’i gereği özellikle hanımların ilgisini çeken Ersağ , binlerce ev hanımına hem güvenli ve hijyenik bir temizlik, hem de aile bütçelerine ciddi katkı imkanı sunmuştur.
Hatta işi biraz ciddiye alan, hedefleri olan pek çok, ev hanımı,memur, çalışan, öğrenci vb. Ersağ’ın Benzersiz kazanç planı sayesinde, Hayal dahi edemeyecekleri bir hayat standardına kavuşmuşlardır.
Ersağ ürünlerini kullanarak, ve dostlarınıza tavsiye ederek, paramızın yurt içinde kalması nedeniyle milli servetimize katkı sağlayacak ve koruyacaksınız.
Tamamen organik ve çevreci ürünleri kullanarak, Çevrenizi ve sağlığınızı koruyacaksınız.
Ürünlerin Konsantre olması nedeniyle daha uzun süre kullanarak aile bütçenizi koruyacaksınız. Hatta ürünleri katkı sağlayacaksınız.
Eğer sizlerinde beklentileriniz ve hedefleriniz varsa, Ersağ sayesinde ulaşabilirsiniz.
Ersağ‘ın kapıları herkese açıktır.
Yapmanız gereken tek şey, sitemizde yer alan üyelik başvuru formumuzu doldurmaktır.
Size ilgili arkadaşlarımız en kısa sürede dönecekler ve hayal ve hedeflerinize ilk adımı atmanıza yardımcı olacaklardır.
Sizleri Ersağ‘ın ayrıcalıklı ailesi arasında görmek istiyoruz.


www.ersag.com.tr sponsor no 508771

***DAHA YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN***

TEMİZLİK YAPARKEN SAĞLIĞIMIZA VE DÜNYAYA NE KADAR ZARAR VERDİĞİMİZİN FARKINDA MIYIZ ?GÜNLÜK HAYATIMIZDA KULLANDIĞIMIZ KİMYASAL İÇEREN DETERJANLARIN ZARARLARINI BİLİYOR MUSUNUZ ? KİMYASALLARIN 26 SANİYEDE TÜM ORGANLARA GEÇTİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?
KİMYASAL TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN DİĞER TESİR VE ETKİSİ DE ÇEVRE KİRLİLİĞİDİR. BU ÜRÜNLERİN İÇERİSİNDEKİ KİMYASALLARIN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ BULUNDUKLARI YERDE Kİ OKSİJENİ TÜKETMEKTİR. OKSİJENSİZ YERDE HAYAT OLMAZ ! 1978 `DE MARMARA DENİZİNDE 126 BALIK ÇEŞİTİ VARKEN BUGÜN BU SAYI 25 ÇEŞİTE İNMİŞTİR. BU GİDİŞE SON VERİLMEZSE 2050 YILINA KADAR DENİZDEKİ CANLILARIN %98` İNİN YOK OLACAĞI TAHMİN EDİLMEKTEDİR.BUNLAR OXFORD BAŞTA OLMAK ÜZERE AMERİKA` DA Kİ ÜNİVERSİTELERİN AÇIKLADIKLARI RAPORLARDIR.
BAZI YÖRELERDE YAPILAN ÇALIŞMALAR, İÇME SULARINDA DAHİ ÇOK YÜKSEK MİKTARDA DETERJANLARA RASTLAMIŞLARDIR .
ARTIK BUNA BİR SON VERELİM SİZDE DUYARLI DAVRANMAK İSTERSENİZ HEM SAGLIGINIZ İÇİN HEM ÇOCUKLARIMIZA YAŞANABİLİR DAHA TEMİZ BİR DÜNYA BIRAKABİLMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN AİLEMİZE KATILMAK .ERSAG TEMİZLİK VE KOZMETİK



ERSAĞ İLE EV HANIMLARINA EVDE İŞ İMKANI

ORGANİK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEMSİLCİSİ OLUN

BU İŞ NEDİR?
Ev Hanımlarına Evde İş İmkanı sunan ve Organik Temizlik Ürünleri üreten Ersağ Şirketi Temsilcisi olmak ücretsizdir.Şirkete ücretsiz üye olup en az 100TL lik sipariş verdiğinizde Ersağ Temsilcisi olma hakkı kazanırsınız.Ayrıca temsilcilik ücreti ödemezsiniz.Ürün siparişi vermeniz Ersağ Temsilcisi olmanız için yeterlidir.
Ücretsiz üye olarak %25 indirimli ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.Veya yüksek kar marjı ile satış yapabilirsiniz.Yani ister ihtiyaçlarınızı indirimli olarak karşılayın ister satış yapın karar tamamıyle sizindir.Bizim tavsiyemiz her ikisinide yapmanızdır.Organik ürünleri kullanıp sağlıklı yaşarken bu işi kazanca dönüştürmekte son derece zevkli olacaktır.
Ürünler tamamen bitkiseldir ve tüm ürünleri şirketin kendisi üretmektedir. Her ay ürün alma zorunluluğu yoktur.

Ürün yelpazesinde ki yaklaşık 60 farklı ürünün üreticisidir.
Ürünler herkesin temel ihtiyacı olan Şampuan, Diş macunu, Parfümler, Kozmetik, Genel Temizlik gibi en önemli temel ihtiyaç ürünleridir. Bu yüzden çok kolay tavsiye edilmektedir.

Ersağ Şirketi %100 yerli firmadır.

Eğer ilk seferde 100 TL sipariş verirseniz %10 daha indirim hakkı kazanırsınız ve bu indirimler ömür boyu geçerlidir.
Artık sonraki alışverişlerinizi %35 indirimli alacaksınız demektir. Bu siparişiniz aynı zamanda sizin kendinize bağlı temsilciler kaydederek organizasyon kurabilme hakkı da kazandıracaktır ve böylece daha da indirimli ürün alırsınız. Ekibinizden de yüksek prim kazancı elde edersiniz.

Ersağ Ürünleri Organiktir, Bulaşık sıvısı şampuan olarak bile kullanılabilmekte ve yanıklara sürüldüğünde vücutta yanık izinin kalmasını önlemektedir. Banyo WC temizleyici ürünü ayak kokusu ve mantar vs. gibi bakterilere püskürtülerek uygulanabilmektedir.

Özel oda parfümü aynı zamanda bir böcek kovucudur. Veee daha bunun gibi birçok ürün çok amaçlı kullanılabilmektedir.

Türkiye'de fosfatsız temizlik ürünleri üreten ilk şirkettir.

Eğer siz de bizimle işbirliği yaparak ekstra bir harcama yapmadan hem kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak hem de üstüne Para kazanmak isterseniz bize KATILABİLİRSİNİZ..

ERSAĞ HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIR..
HERKESE EVDEN İŞ FIRSATI SUNAR..

BİRKAÇ YORUM :

Hadiye Aydoğdu 

5 aydır Ersağ Ürünlerini kullanıyorum.Şu anda üyelerim var prim alıyorum.Hem çok kaliteli ürünü ucuza alıyorum hem para kazanıyorum.Ülkemin ürünlerini satmaktan gurur duyuyorum.Benim bu ürünleri kullanmaktaki en büyük neden türk malı olması.Herkese de bu ürünleri kullanmasını tavsiye ederim.. İyiki varsın Ersağ.

Mustafa Sabri

Ben Ersağ ürünleriyle tanışalı tam 1yıl oldu.Bir yakınımın tavsiyesiyle başladım.Ellerimde egzama vardı gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Kesinlikle eldivensiz temizlik yapamıyordum.Öncelikle evimdeki bütün temizlik malzemelerini Ersağla yer değiştirdim.Kullandıkça faydasını daha çok görmeye başladım ve neden başkalarıda faydalanmasın diye yakın çevreme bu bitkisel ürünleri tanıtmaya başladım.Ben 1yıldır bütün ürünlerini kullanıyorum hem indirimli alıyorum hemde hediyelerini kazanıyorum üstelik ürünler konsantre olduğu içinde uzun süre bitmiyor anlayacağınız her şekilde karlısınız.İyiki varsın Ersağ...www.ersag.com.tr sponsor no 508771

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder